Over Dental Union

Dental Union is de Nederlandse specialist in tandtechnische en tandheelkundige materialen en installaties voor de tandartspraktijk en het tandtechnisch laboratorium. Dental Union werd in 1930 opgericht door Max Reneman en is sinds 2004 onderdeel van de wereldwijd opererende Finse Planmeca groep.

  • Specialist op uw vakgebied

    Vanuit verschillende vestigingen in Nederland leveren wij alle benodigde materialen en apparatuur voor praktijk en laboratorium en verzorgen wij in heel het land de installatie van apparatuur en het onderhoud. Dental Union kent vier divisies: Tandheelkunde, Tandtechniek, Installatieverkoop en de Technische Dienst. U heeft altijd te maken met vaste contactpersonen die op de hoogte zijn van de laatste stand van zaken op uw vakgebied. Bekijk hier alvast onze online magazines.

  • Dental Experience

    Wilt u ‘live’ zien wat wij voor u kunnen betekenen? Bent u op zoek naar een gespecialiseerde leverancier voor uw dagelijkse praktijk- of laboratoriumbenodigdheden? Zoekt u begeleiding bij de inrichting van uw praktijkruimte of laboratorium? Laat u dan inspireren in onze ‘Dental Experience’ in Nieuwegein of Groningen en ontdek de veelzijdigheid van Dental Union. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen. Met 80 jaar ervaring in de dentale markt hebben wij alle kennis in huis om u bij te staan bij het starten of herinrichten van uw praktijk of laboratorium.

  • Duurzaamheid en Dental Union

    Duurzaam ondernemen draait voor ons om een balans tussen aandacht voor de mens, respect voor omgeving en milieu en ons bestaansrecht. Wilt u alles weten over hoe Dental Union duurzaam onderneemt? Kijk dan hier.