Thermodesinfectoren

De thermodesinfectoren van MELAG en Miele helpen u bij het reinigen en desinfecteren van uw instrumenten.
Onze specialist adviseert u graag welke thermodesinfector het beste bij u in de praktijk past.

MELAG Melatherm 10 Evolution

MELAG Melatherm 10 Evolution

De MELAtherm 10 Evolution-serie blinkt uit door overtuigende prestaties en gebruiksgemak. Naast de bewezen productkenmerken van MELAtherm 10 – inclusief actief drogen, geïntegreerde procesmiddelopname en documentatie-interfaces zonder extra kosten, bieden MELAtherm 10 Evolution reinigings- en desinfectiemachines gloednieuwe innovaties voor een nog efficiëntere instrumentontsmettingsworkflow.

MELAG Melatherm 10

MELAG Melatherm 10

Deze machine overtuigt door korte procestijden, eenvoudige bediening en compact design. De opname en automatische dosering van benodigde vloeistoffen en actieve drogingsfunctie zijn in het apparaat geïntegreerd.

Miele PG 8581

Miele PG 8581

De Miele PG 8581 voldoet aan norm EN ISO 15883. Het apparaat beschikt over drogingsfunctie EcoDry en is naar keuze vrij op te stellen of onder te bouwen (60 cm breed).

Miele PG 8591

Miele PG 8591

De Miele PG 8591 voldoet aan norm EN ISO 15883. Het apparaat beschikt over geïntegreerde heteluchtdroging ‘DryPlys’ en een doseerpomp voor vloeibare middelen.

Contact

Heeft u interesse in de thermodesinfectoren? Neem dan contact op met onze specialist Willem-Jan Prins via 030 281 55 14 of vul onderstaand contactformulier in. Wij helpen u zo snel mogelijk.