Kies Dental Union voor het inrichten van uw praktijk

Heeft u plannen om een praktijk te bouwen of uw praktijkruimte te verbouwen? Laat u dan goed informeren over de mogelijkheden en eisen van een praktijk. Een goede indeling is van groot belang om prettig te kunnen werken en aan alle eisen te voldoen, die aan de tandheelkundige werkplek worden gesteld. Wij kunnen u helpen in het complete proces van het vinden, ontwerpen, (ver)bouwen en inrichten van de locatie. Zo krijgt u een perfecte praktijkindeling waar u en uw medewerkers met plezier werken en die aan alle wensen voldoet!

Wij zijn u graag van dienst!

Overweegt u een verbouwing, of wilt u een nieuwe praktijk bouwen? Dan staan onze specialisten u graag terzijde in dit traject. Maak vrijblijvend een afspraak via 030 – 281 55 00 of 050 – 313 33 33.

Bezoek ook onze Dental Experience in Nieuwegein of Groningen en laat u informeren en inspireren!

Behandelapparatuur

Apparatuur is de basis van uw praktijk. In onze apparatuurcatalogus vindt u de meest actuele informatie over onze behandelunits en röntgenapparatuur. Daarnaast levert Dental Union ook CAD/CAM apparatuur. Lees hier meer over op onze CAD/CAM pagina.

Planmeca

Als dochteronderneming van Planmeca is Dental Union al jarenlang de officiële distributeur van Planmeca behandelapparatuur in Nederland. Planmeca is een van de grootste fabrikanten in de branche. Met moderne en ergonomische designs is Planmeca een echte voorloper binnen de markt. Kwaliteit, duurzaamheid, gebruiksgemak en een goede prijs-kwaliteitverhouding zijn daarbij leidend.

Sirona

Al jarenlang biedt Sirona de kenmerkende Duitse degelijkheid in hun behandelunits. De behandeleenheden zijn toonbeelden van maximale aandacht voor ergonomie, hygiëne en veiligheid. Dental Union biedt Sirona apparatuur in verschillende prijsklassen aan, en kan volledig aan uw wensen voldoen.

Kasten en meubilair

Het is belangrijk om voldoende opbergruimte en werkruimte te hebben in uw praktijk. Dental Union helpt u bij het maken van de juiste indeling. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste kasten, zodat u voldoende opbergruimte heeft. Ook voor behandelmeubels kunt u bij Dental Union terecht. Onze specialisten zoeken met u de juiste combinatie tussen werkruimte en opbergruimte, zodat u efficiënt te werk kunt gaan.

Een goede werkhouding is zeer belangrijk. De juiste werkstoel kan lichamelijke klachten voorkomen. Onze specialisten helpen u graag bij de aanschaf van een werkstoel die bij u past, zodat u klachtenvrij kunt werken.

Verlichting

Goede verlichting vergemakkelijkt uw werkzaamheden. De lichtsterkte in de praktijk moet constant gelijk zijn, ongeacht het daglicht buiten. Zo worden uw werkzaamheden niet negatief beïnvloed door verschil in lichtinval. Om de lichtinval in uw werkgebied goed te regelen heeft u verschillende vormen van verlichting nodig. Dental Union biedt hiervoor zowel operatielampen als armatuurverlichting aan. Elke praktijkruimte verschilt. Daarom creëren wij maatoplossingen speciaal voor uw praktijk.

Hygiëne in uw praktijk

Desinfectie- en sterilisatieapparatuur zijn onmisbaar in iedere tandheelkundige praktijk. Door uw apparatuur goed op elkaar aan te sluiten vereenvoudigt u de workflow van het sterilisatie- en desinfectieproces. Meer informatie over ons aanbod op het gebied van hygiëne vindt u in onze apparatuurcatalogus.

Praktijksoftware

Als tandheelkundig specialist wilt u natuurlijk zo veel mogelijk tijd aan uw patiënten besteden, en niet aan administratie. Hiervoor bieden wij praktijksoftware aan van Planmeca en Sirona.

Met deze praktijksoftware kunt u al uw apparatuur op elkaar aansluiten, zodat u uw praktijk management software altijd bij de hand hebt. De software is toegankelijk via pc’s en tablets in uw praktijk, maar ook op de apparatuur zelf.

Planmeca Romexis

Romexis Clinic Management System is de unieke softwarekoppeling tussen behandel-, röntgen- en CAD/CAM-apparatuur.

Sirona Sidexis

Sidexis is software voor het maken, analyseren, bewerken en archiveren van röntgenbeelden.

Plandent Bouw en Advies

logo_plandent_bouwenadvies (1)

Onze ervaren adviseurs begeleiden u in het hele traject onder onze nieuwe tak Plandent Bouw en Advies. Van het definiëren en uitvoeren van uw zoektocht naar de beste locatie, tot aan het coördineren van de verbouwing en de inrichting ervan. Ons advies gaat veel verder dan het vinden van een locatie en het inrichten ervan.

Voorbeelden praktijkinrichtingen

Benieuwd naar wat Dental Union voor u kan betekenen? Bekijk onze pagina met voorbeeldcases van praktijkinrichting.

Onze specialisten

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij specialisten die u kunt raadplegen voor uw specifieke situatie. Zo hebben wij een specialist voor röntgen en voorraadbeheer.

Erik Baas

Röntgenspecialist

Erik is op de hoogte van alle ins & outs op het gebied van röntgen. Wilt u weten welk röntgenapparaat het beste bij uw praktijkvoering past, of wat er allemaal bij komt kijken? Neem dan contact op met Erik via onderstaand formulier.

Wilma Palstra

Voorraadbeheerspecialist

Veel tijd kwijt aan het bestellen van artikelen? Of zoekt u een efficiëntere manier om uw voorraad te beheren? Neem dan contact op met Wilma via onderstaand formulier en laat u adviseren over de mogelijkheden. Op deze pagina vindt u ook meer informatie over voorraadbeheer.

Contactformulier

  Wie wilt u benaderen?

  Naam praktijk/lab*

  Adres praktijk/lab*

  Postcode*

  Plaats*

  Uw naam*

  Uw email*

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wij leveren onder andere: