Dentsply Sirona inLab: hét CAD/CAM-systeem voor uw lab!

inLab MC X5

Elk aspect van inLab MC X5 is ontworpen om aan de CAD/CAM behoeften te voldoen van de tandtechnische laboratoria. Een groot voordeel is dat deze eenheid een volledig open productie-eenheid is. Het is de perfecte aanvulling op de componenten inLab inEos X5 en inLab software, maar voor het eerst kan het ook worden gebruikt voor andere STL restauratiedata.

inLab MC X5 is ontworpen als een universele productie-eenheid voor verwerking zirkoonoxide, polymeren, composiet en was alsmede glas en hybride keramiek.

inLab MC X5

inEos X5

One scanner. All options.

Met inEos X5 kunt u scans nemen voor alle indicaties met de grootste nauwkeurigheid. Door het combineren van eenvoudige bediening met speciale scanning strategieën, zorgt inEos X5 voor een flexibele positionering van de modellen en volledige vrijheid in gebruik.

Intelligente scantechnologie: met zijn robotarm, unieke 5-assige scantechnologie en een grote werkruimte

Uitstekende nauwkeurigheid en de hoogste dieptescherpte

Duidelijke software-interface en intuïtieve bediening resulteren in digitale modellen in slechts een paar klikken

inEos X5

inLab Software

De inLab software is volledig herontwikkeld en is ontworpen om aan de CAD/CAM eisen te voldoen. Met zijn stand-alone CAD en CAM componenten en open ontwerp, zal de software integreren met de bestaande scanners en machines. CAD met inLab software voldoet aan uw eisen op basis van indicaties, geoptimaliseerde ontwerpprocessen en gebruiksvriendelijke interface.

Meer informatie? 

Als u meer informatie wil over Sirona inLab, of andere CAD/CAM-gerelateerde onderwerpen, vul dan onderstaand formulier in. Onze specialist Ruud Kolijn neemt dan contact met u op.

  Naam praktijk/lab*

  Adres praktijk/lab*

  Postcode*

  Plaats*

  Uw naam*

  Uw email*

  Onderwerp

  Uw bericht