Dentsply Sirona SiroLaser Xtend

De SiroLaser Xtend staat voor snel en succesvol gebruik. Vanwege de vele voordelen zou een tandheelkundige laser tegenwoordig een standaard onderdeel moeten zijn van een moderne tandartspraktijk. Verbeter uw praktijk en zorg voor betere resultaten en gelukkigere patiënten. En dat allemaal zonder stress.

Actuele aanbod

Dentsply Sirona SiroLaser Xtend

Het high-end laser apparaat van Sirona is perfect in combinatie met het Cerec systeem van dezelfde fabrikant. Werkt zeer nauwkeurig en minimaal invasief.

Specificaties:

  • Intuïtieve navigatie en algemene flexibiliteit
  • Vooraf ingestelde therapie programma’s, helpmenu, 24 vrij programmeerbare toepassingen
  • Toegangscodes voor 2 gebruikers
  • Vermogen tot 10 watt
  • 1 handstuk
  • Beschikbaar als een upgrade: sneltoetsen voor 12 favorieten, behandelingsdocumentatie, oplaadbare batterij voor mobiel gebruik

Apparatuur uit de opruiming kan niet geretourneerd worden. Hoewel de fabrieksgarantie is verlopen, verlenen wij drie maanden garantie op het functioneren van de apparatuur. Alle apparatuur is nieuw. De doos kan echter beschadigd of eerder opengemaakt zijn.

Adviesprijs: € 6.545,- excl. 21% BTW
Aanbieding: € 3.995,- excl. 21% BTW
Locatie: Nieuwegein
Ref. nr. 2046

Contact

Heeft u interesse in onze showroomapparatuur of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via 030 288 88 88 of vul het onderstaande contactformulier in. U kunt ook direct contact opnemen met Willem-Jan Prins via 06 549 64 433. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Direct bestellen of reserveren kan uiteraard ook!