Reitel Rotoclean Easy

De Rotoclean Easy is een reiniger die geschikt is voor het handmatig voorreinigen van tandheelkundige en chirurgische instrumenten voordat ze in een autoclaaf worden geplaatst. Twee ingebouwde roterende borstels in het desinfectiebad zorgen ervoor dat zelfs hardnekkige bloedvlekken, afscheidingen en tandsteenafzettingen kunnen worden verwijderd van instrumenten en gereedschappen die in de dagelijkse praktijk worden gebruikt.

Actuele aanbod

Reitel Rotoclean Easy instrument reiniger

De RotoClean Easy is een reiniger geschikt voor het handmatig vooraf reinigen van tandheelkundige en chirurgische instrumenten vóór ze in een autoclaaf gaan. Twee ingebouwde roterende borstels in het desinfectiebad verwijderen zelfs hardnekkige bloedvlekken, afscheidingen, composiet en tandsteen van instrumenten.

  

Adviesprijs: € 849,- excl. 21% BTW
Aanbieding: € 695,- excl. 21% BTW
Locatie: Haren

Contact

Heeft u interesse in onze showroomapparatuur of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via 030 288 88 88 of vul het onderstaande contactformulier in. U kunt ook direct contact opnemen met Willem-Jan Prins via 06 549 64 433. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Direct bestellen of reserveren kan uiteraard ook!