Planmeca Behandelunits

De behandelunits van Planmeca kenmerken zich door een ongekende ergonomie voor de behandelaar gekoppeld aan zeer veel comfort voor de patiënt. Het slanke, Scandinavische ontwerp neemt zowel optisch als fysiek weinig ruimte in, daarnaast zijn de units geheel volgens uw wens samen te stellen en daardoor te gebruiken in alle dentale disciplines. De range van de Planmeca behandelunits bestaat uit de Compact i3, Compact i5, Compact i Classic en de Cart.

Planmeca Compact i5

De Planmeca Compact i5 behandeleenheid is gebaseerd op vijf centrale thema’s: design, welzijn, helderheid, intelligentie en evolutie. Al deze principes zijn tot in de kleinste details doorgevoerd. Door het ontwerp van de Planmeca Compact i5 is infectiepreventie uiterst eenvoudig, alle essentiële functies zijn geordend, geïntegreerd, geautomatiseerd, automatisch aangestuurd en vastgelegd. En dus een veilige omgeving voor het behandelteam en de patiënt.

Planmeca Compact i3

Deze behandelunit is ontworpen om de alledaagse tandheelkunde te vereenvoudigen. Uitgevoerd met een intuitief touch paneel wat u op een eenvoudige wijze begeleidt tijdens de werkzaamheden. Dankzij de eenvoud van het ontwerp zijn externe desinfectie procedures eenvoudig uit te voeren.

Planmeca Compact i Classic Touch

Deze behandeleenheid is voorzien van alle basisfunctionaliteiten en is de ideale keuze voor de algemene tandheelkunde. Het heeft een functioneel design met maximale beenruimte voor de behandelaar en assistent(e). Alle noodzakelijke functies zijn te bedienen met een voetcontrole.

Planmeca i5 Cart

Deze tandheelkundige unit kan worden aangesloten op de kraan of een fles voor schoon water. De gladde, uniforme oppervlakken van de tandheelkundige unit maken het gemakkelijk te reinigen en zorgen voor een uitstekende externe infectie controle.

Contact

Heeft u interesse in de Planmeca behandelunits? Neem dan contact op met onze specialist Willem-Jan Prins via 030 281 55 14 of vul onderstaand contactformulier in. Wij helpen u zo snel mogelijk.