LM-ProPower CombiLED

De LM-ProPower CombiLED verenigt de verschillende eigenschappen van de AirLed en de UltraLED in één veelzijdig apparaat dat kan worden gebruikt voor een breed scala aan ultrasone en polijstbehandelingen. Het is een ultiem en onbetwist elektrisch gereedschap met een delicate aanraking.

Actuele aanbod

LM-ProPower CombiLED; scaler en zoutstraler combi

Kwaliteit uit Finland voor een ‘Made in China’ prijs! Apparaat voor ultrasoon tandsteenverwijdering en endodontische behandeling gecombineerd met een poederstraalapparaat voor profylactische doeleinden. LM is bekend van het handinstrumentarium met de goede ergonomische eigenschappen en dit prophylaxe apparaat is hier een welkome aanvulling op. Voorzien van LED verlichting en vloeistof dispenser kit, voetschakelar en verdere accessoires.

Adviesprijs: € 4.490,- excl. 21% BTW
Aanbieding: € 2.995,- excl. 21% BTW
Locatie: Haren
Ref. nr. 002

Contact

Heeft u interesse in onze showroomapparatuur of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via 030 288 88 88 of vul het onderstaande contactformulier in. U kunt ook direct contact opnemen met Willem-Jan Prins via 06 549 64 433. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Direct bestellen of reserveren kan uiteraard ook!