Ivoclar Chairside

Alle apparatuur op deze pagina maken deel uit van: Vaste prothetiek – Chairside. Deze bestrijken het gehele vervaardigingsproces van vaste protheses en tijdelijke voorzieningen tot de verzorging van restauraties. Wilt u meer weten over de Vaste prothetiek Chairside apparatuur die wij aanbieden? Onze specialist Ruud Kolijn helpt u graag verder.

Ivoclar PrograMill One

Ivoclar PrograMill One

De PrograMill One is het kleinste intelligente 5-assige freessysteem ter wereld. Het combineert industriële productiekwaliteit met uiterst hoge precisie en een modern design. De machine is draadloos (WiFi) en kan overal in een tandartspraktijk of in een (in-house) tandtechnische laboratorium worden geplaatst en bediend worden via een app op een tablet of smartphone. Dit is Digital Dentistry 4.0.

Ivoclar Programat CS4

Ivoclar Programat CS4

Programat CS4 is een compacte multifunctionele oven voor tandartspraktijken. Het is ontworpen voor het sinteren van zirkoniumoxide restauraties, bijvoorbeeld IPS e.max ZirCAD, bij een temperatuur tot 1600 ° C. De oven kan ook worden toegepast als glazuur en kristallisatie oven voor IPS e.max CAD en IPS Empress CAD restauraties.

Ivoclar Programat CS3

Ivoclar Programat CS3

De Programat CS3 is de ideale keramiek en kristallisatie oven voor tandartsen die speciaal ontwikkeld is voor de kristallisatie van IPS e-max CAD restauraties. De oven wordt bediend via de 7-inch kleuren touchscreen met een speciaal ontwikkelde bedieningsconcept voor de tandheelkundige praktijk en het beproefde folietoetsenbord.

Ivoclar Programat CS2

Ivoclar Programat CS2

De Programat CS2 is speciaal ontworpen voor de kristallisatie van IPS e.max CAD restauraties en is gemakkelijk te bedienen dankzij de slimme combinatie van een kleuren touchscreen en een folietoetsenbord. Het is uitgerust met 20 individuele programma’s en een snelprogramma, zodat IPS e.max CAD restauraties in 15 minuten kunnen worden gekristalliseerd.

Contact

Heeft u interesse in Chairside apparatuur van Ivoclar? Neem dan contact op met onze CAD/CAM-specialist Ruud Kolijn via 030 281 55 13 of vul onderstaand contactformulier in. Ruud staat u zo snel mogelijk te woord.