Faro verlichting

Dental Union beschikt over een uitgebreid aanbod extra voordelige showroomapparatuur. Alle apparatuur wordt aangeboden met volledige fabrieksgarantie en inclusief plaatsing (tenzij anders vermeld). De prijzen zijn exclusief 21% BTW, leasing en inruil zijn mogelijk. Naast onze showroomapparatuur bieden wij ook diverse tandheelkundige en tandtechnische occasions te koop aan.

Actuele aanbod

Faro ZIVA LED werkveldverlichting

Het nieuwe Faro ZIVA model is een compacte LED-verlichting voor het dentale werkveld met een instelbare lichtintensiteit tot 3.100 lux. Het armatuur is zowel tegen het plafond aan te hangen als zwevend in de ruimte zodat deze voor elke werkplek ideaal is te installeren. De kleurtemperatuur is 5.700K en via een app zijn de diverse instellingen te regelen en voorkeursinstellingen vast te leggen.

Adviesprijs: € 1.278,- excl. 21% BTW
Aanbieding: € 975,- excl. 21% BTW
Inclusief aansluit-en ophangmaterialen, exclusief montage en verzending.

Contact

Heeft u interesse in onze showroomapparatuur of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via 030 288 88 88 of vul het onderstaande contactformulier in. U kunt ook direct contact opnemen met Willem-Jan Prins via 06 549 64 433. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Direct bestellen of reserveren kan uiteraard ook!