Faro verlichting

Faro ontwerpt en fabriceert al meer dan 70 jaar apparatuur voor de fabrikant van tandheelkundige units, tandartspraktijken en laboratoria. De voortdurende samenwerking met onderzoeksinstituten, universiteiten en opinieleiders stelt het bedrijf in staat om producten te creëren die voldoen aan de echte behoeften van de arts en patiënt. Zeer innovatieve technologie, modern en functioneel ontwerp gecombineerd met een productie die volledig in Italië is gemaakt, maakt Faro tot leider op het gebied van tandheelkundige verlichting.

Actuele aanbod

Faro ZIVA LED werkveldverlichting

Het nieuwe Faro ZIVA model is een compacte LED-verlichting voor het dentale werkveld met een instelbare lichtintensiteit tot 3.100 lux. Het armatuur is zowel tegen het plafond aan te hangen als zwevend in de ruimte zodat deze voor elke werkplek ideaal is te installeren. De kleurtemperatuur is 5.700K en via een app zijn de diverse instellingen te regelen en voorkeursinstellingen vast te leggen.

Adviesprijs: € 1.278,- excl. 21% BTW
Aanbieding: € 975,- excl. 21% BTW
Inclusief aansluit-en ophangmaterialen, exclusief montage en verzending.

Faro Alya LED plafondmodel met Theia Technology

 

De in de horizontale achterarm van de ALYA behandellamp geïntegreerde LED lamp, zorgt voor een betere overgang van het helder verlichte werkvlak naar de omgeving. Uw ogen hoeven zich minder aan te passen aan de verschillende verlichtingsniveaus. In en uitschakeling en verlichtingssterkte synchroon met behandellamp; een uitkomst voor een gebalanceerd lichtveld.

Adviesprijs: € 3.578,- excl. 21% BTW
Aanbieding: € 1.795,- excl. 21% BTW
Incl. plafondbevestiging, statief en lamppaal. Excl. montage.
Ref. Alya Theia

Contact

Heeft u interesse in onze showroomapparatuur of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via 030 288 88 88 of vul het onderstaande contactformulier in. U kunt ook direct contact opnemen met Willem-Jan Prins via 06 549 64 433. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Direct bestellen of reserveren kan uiteraard ook!