DKL behandelunits

Met passie voor design en technologie inspireert en enthousiasmeert DKL, gevestigd in het hart van Duitsland, tandartsen, chirurgen en orthodontisten. Met een uitgebreide knowhow en meer dan 35 jaar ervaring zorgt de firma DKL ervoor dat de tandheelkundige producten niet alleen esthetisch fraai zijn ontworpen, maar worden deze tevens vervaardigd van hoogwaardige en duurzame materialen. De behandeleenheden zijn eenvoudig in gebruik terwijl er meer dan voldoende functionaliteiten voorhanden zijn.

DKL L2-SOLO

De DKL L2-SOLO behandelunit heeft een standaard uitrusting met een edelstaal frame en beplating, comfort bekleding, fluisterstille motoren met vertraagd start & stop mechanisme, 5 programma standen en een lange of korte rugleuning naar wens. Daarnaast kunnen er ook nog extra opties gekozen worden, zoals een linker en/of rechter armsteun, in hoogte verstelbare tray, LED operatielamp of edelstalen spittoonzuil.

DKL L2 ECO-AIR

De DKL L2 ECO-AIR behandelunit heeft een standaard uitrusting met een edelstaal frame en beplating, comfort bekleding, fluisterstille motoren met vertraagd start & stop mechanisme, 5 programma standen, een lange of korte rugleuning en een luchtgestuurd arts-element op zwenkarm. Daarnaast kunnen er ook nog extra opties gekozen worden.

DKL L2-ECO

De DKL L2 ECO behandelunit heeft een standaard uitrusting met een edelstaal frame en beplating, comfort bekleding, fluisterstille motoren met vertraagd start & stop mechanisme, 5 programma standen, een lange of korte rugleuning en een luchtgestuurd arts-element op zwenkarm met LED display. Daarnaast kunnen er ook nog extra opties gekozen worden.

DKL L2-S300

De DKL L2-S300 behandelunit heeft een standaard uitrusting met een edelstaal frame en beplating, comfort bekleding, fluisterstille motoren met vertraagd start & stop mechanisme, 5 programma standen, een lange of korte rugleuning, luchtgestuurd arts-element op zwenkarm met Touch display en een draadloze voetschakelaar. Extra opties zijn mogelijk.

DKL L2-S600

De DKL L2-S600 behandelunit heeft een standaard uitrusting met een edelstaal frame en beplating, comfort bekleding, fluisterstille motoren met vertraagd start & stop mechanisme, 5 programma standen, een lange of korte rugleuning, luchtgestuurd arts-element op zwenkarm met Touch display en een draadloze voetschakelaar. Extra opties zijn mogelijk.

DKL L2-C600

De DKL L2-C600 behandelunit heeft een standaard uitrusting met een edelstaal frame en beplating, comfort bekleding, fluisterstille motoren met vertraagd start & stop mechanisme, 5 programma standen, een lange of korte rugleuning, luchtgestuurd arts-element in Cart uitvoering met Touch display en een draadloze voetschakelaar. Extra opties zijn mogelijk.

Contact

Heeft u interesse in de Dentsply Sirona behandelunits? Neem dan contact op met onze specialist Willem-Jan Prins via 030 281 55 14 of vul onderstaand contactformulier in. Wij helpen u zo snel mogelijk.