Hugo is een sleutelelement in het ergonomieprogramma van Dentsply Sirona en combineert unieke technologieën. Het bevordert ergonomisch en intuïtief zitten en stelt u in staat om tijdens het behandelingsproces een gezonde houding aan te houden. Dynamisch, comfortabel, hygiënisch en veelzijdig – de perfecte aanvulling op uw behandelcentrum.

Actuele aanbod

Dentsply Sirona Hugo Freehand werkstoel

Verfijnd ontwerp met optimale bewegingsvrijheid en uitstekend comfort. De dynamische rug ondersteuning zorgt automatisch voor een rechte wervelkolom. Het OptiMotion systeem geeft een flexibele helling van de linker- en rechter voorzijde van het zitkussen zodat de drukpunten worden geëlimineerd. Wielen zijn onbelast geremd en de stoel heeft voetbediening (Freehand) en de stoel is van de bekende Sirona kwaliteit. Er is 1 beige en 1 bruin exemplaar op voorraad.

  

Prijs: € 749,- excl. 21% BTW per stuk
Incl. verzending
Ref. Hugo

Contact

Heeft u interesse in onze showroomapparatuur of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via 030 288 88 88 of vul het onderstaande contactformulier in. U kunt ook direct contact opnemen met Willem-Jan Prins via 06 549 64 433. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Direct bestellen of reserveren kan uiteraard ook!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.