Dentsply Sirona CEREC

Met CEREC kunt u in uw eigen praktijk in- en onlays, kronen, abutments en bruggen frezen. De apparatuur is niet alleen handig in gebruik, het is ook gebaseerd op een ruimtebesparend ontwerp. Met een scanner kunt u de situatie in de mond van de patiënt vastleggen om vervolgens uw restauratie te ontwerpen in de bijbehorende software. Wanneer u tevreden bent met uw ontwerp stuurt u deze door naar uw CEREC MC X of MC XL, de freeseenheden van Dentsply Sirona. Wilt u meer weten over de CEREC apparatuur die wij aanbieden? Onze specialist Ruud Kolijn helpt u graag verder.

Dentsply Sirona CEREC Omnicam

De strakke vormgeving en het lage gewicht van de CEREC Omnicam zorgt voor een natuurlijke pasvorm in uw hand, waardoor de scan eenvoudiger, intuïtiever en ergonomischer is als ooit tevoren. Daarnaast kunt u met de CEREC Omnicam, op basis van de scan de kleur van de gescande tanden bepalen in de CEREC software. U kunt ook uw behandelingsspectrum uitbreiden met een alignerbehandeling.

Dentsply Sirona CEREC Primescan

De Primescan biedt naast nauwkeurigheid en scansnelheid ook meer gebruiksvriendelijkheid bij de behandeling van patiënten. De nieuw vormgegeven cart, met een 21,5 inch kantelbaar touchscreen zorgt voor ergonomisch comfort tijdens de bediening.

Dentsply Sirona CEREC Primemill

De CEREC Primemill combineert nat en droog frezen en nat slijpen. U kunt kiezen uit een breed scala aan materiaalopties van gevalideerde partners die de flexibiliteit en voorspelbaarheid bieden die u nodig heeft om patiënten de beste behandeling te bieden.

Dentsply Sirona CEREC MC X

Met de precieze en snelle CEREC MC X kunt u niet alleen inlays, onlays, kronen en veneers maken, maar u kunt ook bruggen, abutments en chirurgische boorsjablonen slijpen en frezen. Daarnaast heeft u op elk moment de mogelijkheid om te kiezen voor laboratoriumindicaties.

Dentsply Sirona CEREC MC XL

Naast inlays, onlays, veneers, kronen, bruggen, abutments en chirurgische boorsjablonen kunt u alle laboratoriumindicaties in de praktijk slijpen of frezen met de CEREC MC XL. Hierbij kunt u alle CAD/CAM-materialen (kunststof, keramiek en metaal) gebruiken.

Dentsply Sirona CEREC SpeedFire

CEREC SpeedFire is de kleinste en snelste sinteroven op de markt en kan een kroon sinteren in slechts 10-15 minuten! Dit kan u wel meer dan 3,5 uur besparen, waardoor zirkonium ook kan worden gebruikt voor een directe behandeling aan de stoel. CEREC SpeedFire kan de keramische blokmaterialen van Dentsply Sirona verwerken, maar ook partnermaterialen van Ivoclar Vivadent, VITA Zahnfabrik, 3M Dental, Kuraray Noritake Dental en GC.

Dentsply Sirona Hub

Als u van plan bent om meer dan één acquisitie-unit te gebruiken, is Hub ideaal voor u: Hub zorgt dat gegevens op alle apparaten beschikbaar zijn, zodat er geen nieuwe patiëntgegevens hoeven worden aangemaakt of casussen hoeven worden overgebracht van het ene apparaat naar het andere. Als de scan is uitgevoerd kan de tandtechnicus een actielijst kiezen, het ontwerp maken en de restauratie opslaan.

Dentsply Sirona InLab Software

De nieuwe InLab software van Dentsply Sirona is volledig herontwikkeld en is ontworpen om aan de CAD/CAM eisen te voldoen. Met zijn stand-alone CAD en CAM componenten en open ontwerp, zal de software integreren met de bestaande scanners en machines. CAD met InLab SW voldoet aan uw eisen op basis van indicaties, geoptimaliseerde ontwerpprocessen en een gebruiksvriendelijke interface.

Dentsply Sirona MC X5

Elk aspect van InLab MC X5 is ontworpen om aan de CAD/CAM behoeften te voldoen van de tandtechnische laboratoria. Intensieve technische en technologische uitwisseling met veel tandtechnici heeft geleid tot de ontwikkeling van een productiemachine die voldoet aan vrijwel alle eisen. De inLab MC X5 is onder andere ontworpen voor de verwerking van zirkoonoxide, polymeren en composiet.

Contact

Heeft u interesse in CEREC apparatuur? Neem dan contact op met onze CAD/CAM-specialist Ruud Kolijn via 030 281 55 13 of vul onderstaand contactformulier in. Ruud zal u zo snel mogelijk te woord staan.