Compressoren

Dürr Dental levert al 50 jaar ongelofelijk olievrije, stille en krachtige compressoren voor de tandheelkundige professie. Het uiterlijk van deze machines straalt kwaliteit en technisch ontwerp uit. METASYS META luchtcompressoren zorgen eveneens voor de toevoer van absoluut droge en hygiënisch perfecte perslucht.

Dürr Dental Quattro

Planmeca ProMax 2D S3, met drie gewrichten (SCARA3), is ontworpen voor alle behoeften op het gebied van 2D-beeldvorming: panoramische, extraorale bitewing, TMJ, sinus en 2D tomografische beeldvorming. De nieuwste generatie röntgenapparatuur is uitgevoerd met de SCARA (Selectively Compliant Articulated Robot Arm), waardoor het ProMax röntgenapparaat in vele posities kan worden gemanoeuvreerd.

Dürr Dental Quattro Tandem (type 4642-54)

Levert topprestaties voor tandheelkundige laboratoria en grote praktijken. Uitgerust met een tank van 90 liter, geschikt voor één of twee aggregaten voor maximaal acht gebruikers.

Dürr Dental Quattro Tandem

De Quattro Tandem is de nonplus ultra in power voor tandtechnisch laboratoria en grote operatiekamers. Uitgerust met een 90 liter tank, geschikt voor één of twee units.

Dürr Dental Trio

De Trio is een voordelige high-performance compressor met drie cilinders en is uitgerust met een tank van 50 liter. Geschikt voor drie operators.

Dürr Dental Duo

Met zijn 2-cilinder V-unit is de Duo de klassieker onder de compacte compressoren. Uitgerust met een 20 liter tank en geschikt voor 2 operators.

Dürr Dental Duo Tandem

De Duo Tandem is de flexibele oplossing voor groeiende vermogensbehoefte. Uitgerust met een tank van 50 liter, geschikt voor één of twee units.

Dürr Dental Tornado

Tornado is een van de stilste compressoren in de tandheelkunde, maar toch zeer krachtig. Dit kan een kalmerend zijn voor zowel de patiënt als behandelaar.

METASYS META

METASYS META luchtcompressoren bieden u de hoogste kwaliteit en medische normen tegen een redelijke prijs. De innovatieve zuiger en motortechnologie zorgt voor een geluidsarme en regelmatige drukopbouw. Het inwendig beschermen van de tanks gebeurt met componenten die een zo goed mogelijk behoud van de luchtreserve kunnen garanderen. Indien extra geluidsreductie gewenst is, kan de compressor in de daarvoor bestemde geluidsisolerende kast worden besteld.

Contact

Heeft u interesse in een compressor? Neem dan contact op met onze specialist Willem-Jan Prins via 030 281 55 14 of vul onderstaand contactformulier in. Wij helpen u zo snel mogelijk.