Restauraties met CEREC: simpel en veilig

Behandel uw patiënten met inlays, onlays, kronen en veneers tijdens een enkele bezoek! Met hun 30 jaar CAD/CAM-expertise in tandartspraktijken is Dentsply Sirona een betrouwbare en deskundige partner. De methode is eenvoudig: scannen, ontwerpen en frezen. Deze gestroomlijnde workflow levert uitstekende resultaten!

Een restauratie in drie makkelijke stappen:

  • Scannen (2 minuten)
  • Tijdens het scanproces profiteert u van de uitstekende prestaties van de CEREC Omnicam of CEREC Bluecam. Gebruiksgemak wordt gecombineerd met klinisch betrouwbare resultaten.
  • Ontwerpen (2 minuten)
  • Er zijn geen speciale computervaardigheden vereist. Het ontwerpproces is snel en betrouwbaar door de overzichtelijke gebruikersinterface.
  • Frezen (11 minuten)
  • Kies een van de drie high-precision CEREC freeseenheden voor verschillende sets van indicaties.

CEREC SpeedFire

CEREC SpeedFire is de kleinste en snelste sinteroven op de markt en kan een kroon sinteren in slechts 10-15 minuten! Dit kan u wel meer dan 3,5 uur besparen, waardoor zirconium ook kan worden gebruikt voor chairside behandeling.

Indien gewenst kan een glazuurmassa worden aangebracht met het nieuwe CEREC SpeedGlaze dat in slechts een paar minuten opgebakken kan worden in de CEREC SpeedFire.

CEREC SpeedFire

Meer informatie? 

Als u meer informatie wil over de mogelijkheden van restauraties met CEREC, of andere CEREC-gerelateerde onderwerpen, vul dan onderstaand formulier in. Onze specialist Jan Jaap Meijer neemt dan contact met u op.

Naam praktijk/lab*

Adres praktijk/lab*

Postcode*

Plaats*

Uw naam*

Uw email*

Onderwerp

Uw bericht