Implantologie met CEREC: een groeiende trend

Implantologie is één van de snelst groeiende sectoren in de moderne tandheelkunde. Met het CEREC-systeem van Dentsply Sirona kunt u tal van processen binnen uw tandheelkundige praktijk behouden en tegelijkertijd toegevoegde waarde genereren. CEREC is het ideale systeem, ongeacht of u zelf implanteert of alleen restauraties maakt in uw praktijk. Door de gebruiksvriendelijke apparatuur en vele mogelijkheden kunt u zelf restauraties en kronen maken.

CEREC Guide 2

Met CEREC kunt u door middel van het scannen, ontwerpen en frezen een direct verschroefde kroon of individuele abutments maken. Maar CEREC kan meer. Met de nieuwe boormal CEREC Guide 2 kunt u het gehele implantatieproces plannen en uitvoeren!

  • Stap 1

    Optisch scannen van de situatie, kroonontwerp en het importeren van het prothetische voorstel in de GALILEOS Implant software.

  • Stap 2

    Implantaatplanning in de GALILEOS Implant software op basis van de prothetische data en een 3D röntgenscan. Tot slot importeert u de planninggegevens in de CEREC software.

  • Stap 3

    Ontwerp CEREC Guide 2: Pas de boormal individueel aan in de CEREC software. Frees de CEREC Guide 2 in CEREC MC XL Premium Package of CEREC MC X.

1
2
3
1

Snel
Digitale afdrukscans stellen u in staat om implantaten te plaatsen tijdens één enkele behandeling.

2

Kosteneffectief
Geen externe kosten – alles in eigen huis. De materiaalkosten voor het blok waaruit de CEREC Guide 2 wordt gefreesd is minimaal.

3

Toekomstgericht
Geïntegreerde implantologie vergroot uw aanbod in behandelingen en beschermt de toekomst van uw tandheelkundige praktijk.

Meer informatie? 

Als u meer informatie wil over implantologie met CEREC, of andere CEREC-gerelateerde onderwerpen, vul dan onderstaand formulier in. Onze specialist Jan Jaap Meijer neemt dan contact met u op.

Naam praktijk/lab*

Adres praktijk/lab*

Postcode*

Plaats*

Uw naam*

Uw email*

Onderwerp

Uw bericht