Planmeca CAD/CAM FIT Chairside

Het Planmeca FIT chairside systeem biedt tandartsen een volledig geïntegreerde en digitale workflow met drie eenvoudige stappen: nauwkeurig intra-oraal scannen, geavanceerde 3D-ontwerpen en efficiënt chairside frezen.

Planmeca Emerald

Ontdek Planmeca Emerald – dé intra-orale scanner voor digitale 3D-impressies. Deze high-performance intra-orale scanner is het kroonjuweel onder de scanners. De Emerald is open, poedervrij, in kleur en heeft geen jaarlijks terugkerende kosten zoals scanfees.

Planmeca PlanScan

Planmeca PlanScan – de eerste geïntegreerde intra-orale scanner voor digitale 3D-impressies. Deze high-performance intra-orale scanoplossing kan ook worden aangesloten op uw laptop.

Planmeca PlanCAD

De open CAD-software suite, speciaal ontworpen voor tandartsen, is de perfecte tool voor geavanceerde 3D-ontwerpen en planning. De software is eenvoudig en snel te gebruiken en is ideaal voor het ontwerpen van restauraties – van een enkele kroon tot bruggen.

Planmeca PlanMill 30 S

Stap in de wereld van de digitale tandheelkundige productie met de tweede nieuwe single-spindel freesunit. De Planmeca PlanMill 30S is een efficiënte, nauwkeurige en kosteneffictieve slijpoplossing. De freesunit biedt een professionele toegang tot de wereld van CAD/CAM-technologie.

Planmeca PlanMill 40 S

Planmeca PlanMill 40 S is de nieuwe unit voor het snel en nauwkeurig frezen, direct in uw tandheelkundige kliniek. Met zijn verbeterde prestaties en tal van slimme functies biedt het apparaat u de meest geavanceerde freeservaring op de markt.

Bekijk hier de video over Planmeca FIT Chairside!