De Planmeca CAD/CAM Lab oplossing voor tandtechnische laboratoria bestaat uit een snelle en onderhoudsvrije desktop labscanner, geavanceerd design software en een zeer nauwkeurige vijfassige freeseenheid.

  • PlanScan Lab

    Planmeca PlanScan Lab is een desktopscanner voor het scannen van gipsmodellen en afdrukken. Scans worden opgeslagen in het open STL-formaat. De scangegevens kunnen worden gebruikt om te ontwerpen in Planmeca PlanCAD Premium, of kunnen worden geëxporteerd na het scannen.

  • PlanCAD Premium

    Deze open Planmeca CAD/CAM Lab oplossing voor tandtechnische laboratoria stelt gebruikers in staat om optimaal te profiteren van hun CAD/CAM investering. De verfijnde Planmeca PlanCAD Premium ontwerpsoftware is het hart van het hele systeem; het controleert alle gegevens en lab-apparatuur. Het gebruiksgemak van de software, de grote verscheidenheid van indicaties en aanpassing aan de verschillende behoeften van de gebruiker zorgen ervoor dat Planmeca PlanCAD Premium een geweldige keuze voor een tandtechnisch laboratorium is.

  • PlanMill 50

    Vul uw digitale workflow aan met de 5-assige Planmeca PlanMill 50 freeseenheid voor nauwkeurige en betrouwbare resultaten. Het is geschikt voor zowel nat als droog frezen van schijven en blokken. Het gemakkelijk te gebruiken CAM software accepteert STL-bestanden.