Afzuigmotoren

Afzuigmotoren moeten aan hoge eisen voldoen. Ondanks permanente belasting door afvalwater, bloed, speeksel en verschillende vulmaterialen moeten zij steeds maximale zuigkracht leveren. Zonder afzuiging ontstaat er door de instrumentenspray een aerosolennevel die kiemen, bacteriën en virussen bevat. Het ontstane infectiegevaar wordt door een systematische afzuigtechniek efficiënt gereduceerd.

Dürr Dental VSA-systemen

De VSA-systemen combineren vacuümopwekking en -scheiding in één compacte unit. Of het nu gaat om een nieuwe installatie of een moderniseringsmaatregel, de centrale afzuiging en afscheiding verhoogt de efficiëntie in vergelijking met droge systemen. Beschikbaar in verschillende typen: VSA300S, VSA600, VSA900, VSA1200 en de Variosuc (mobiel afzuigsysteem).

Dürr Dental VS-systemen

VS (natte) afzuigmotoren: V staat voor vacuüm en S staat voor separeren. Door de robuuste bouwwijze zijn de afzuigmotoren extreem duurzaam. Beschikbaar in verschillende typen: VS300S, VS600, VS900S, VS1200S en de Variosuc.

Dürr Dental V-systemen

V (droge) afzuigmotoren: V staat voor vacuüm (separatie vindt plaats in de behandeleenheid). Door de robuuste bouwwijze zijn de afzuigmotoren extreem duurzaam. Beschikbaar in verschillende typen: V300S, V600, V900S, V1200S en V2400.

METASYS EXCOM

METASYS zuigmachines maken deel uit van de tandheelkundige basisuitrusting. Zonder hen is het dagelijkse werk niet mogelijk. Oplossingen van METASYS voldoen aan de hoogste eisen en doen daarmee recht aan de extreme eisen die aan afzuigsystemen worden gesteld.

Contact

Heeft u interesse in een afzuigmotor? Neem dan contact op met onze specialist Willem-Jan Prins 030 281 55 14 of vul onderstaand contactformulier in. Wij helpen u zo snel mogelijk.