3D-uithardingsunits

De ontwikkelingen op het gebied van 3D-printen volgen elkaar in razend tempo op. Tegenwoordig zijn er al 3D-printers ontwikkeld die gebruikt kunnen worden in de tandheelkunde. Zo heeft de tandarts de mogelijkheid om in korte tijd implantaten te maken. Steeds meer fabrikanten hebben 3D-printers en toebehoren (3D-reinigingsunits en 3D-uithardingsunits) tot hun beschikking. Bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn op het gebied van 3D-uithardingsunits? Onze CAD/CAM-specialist Ruud Kolijn helpt u daar graag bij.

Ivoclar PrograPrint Cure

Ivoclar PrograPrint Cure

De PrograPrint Cure is een LED lichtuithardingsunit ontworpen voor het nadrogen en uitharden van afgedrukte 3D-objecten. De unit kenmerkt zich door de hoge lichtintensiteit. De geprinte objecten kunnen tijdens het uitharden op het printplatform van de PrograPrint PR5 worden achtergelaten. Het formaat van de uithardingskamer is royaal genoeg voor allebei.

Formlabs Form Cure

Formlabs Form Cure

Met de Form Cure biedt Formlabs u een betrouwbare en professionele oplossing om uw prints uit te harden. Dit post-curing station controleert de temperatuur en de UV-belichting, zodat uw prints optimaal uitgehard worden.

DMG 3Decure

DMG 3Decure

Uithardingsunit voor definitieve uitharding als onderdeel van een gecontroleerd en gestuurd proces. De uithardingsprogramma’s waarborgen procesbetrouwbaarheid voor de productie van een medisch hulpmiddel conform de productspecificatie.

NK-Optik Otoflash

NK-Optik Otoflash

Het NK-Optik Otoflash lichtuitharding apparaat is uitermate geschikt voor snel en betrouwbaar uitharden van uw 3D print werkstukken. Ook is het apparaat geschikt voor het geconditioneerd uitharden in combinatie met stikstof (N2).

Contact

Heeft u interesse in een 3D-uithardingsunit? Neem dan contact op met onze specialist Ruud Kolijn via 030 281 55 13 of vul onderstaand contactformulier in. Ruud zal u zo snel mogelijk te woord staan.